???????????????? ???????? ???????????????? ????????????????????????????  ????????????????????????????????

Marije De Boer fotografie lifestyle fotoshoot Friesland

Soms sta je met de rug tegen een muur en moet je kiezen. Er zijn keuzes die heel easy peasy zijn. Maar er zijn beslissingen die je niet in de koude kleren gaan zitten.

Die probeer je vaak zo lang mogelijk uit te stellen. Want het beste van beide werelden wie wil dat nou niet? Soms hoef je niet te kiezen. Neem nou bitterballen en nachos? Die gaan toch prima met elkaar? Of popcorn en mm’s? Heerlijk!

Lange tijd heb ik dit vol kunnen houden en was er van een dilemma geen sprake.

Fluitend naar @cbsdetrieme, huppelend naar mijn fotoshoots. Het leek alsof ik kon vliegen.

Totdat het steeds drukker werd. Te druk. Als ik op de Trieme was dacht ik aan mijn to-do lijst van de fotografie. En vice versa.

Het vliegen ging nog wel redelijk maar steeds vaker was er een tussenstop nodig. Even bijtanken en weer door. Tot je bij het moment komt waar ik afgelopen week heb gestaan. Met mijn rug tegen een muur. Geen ontkomen meer aan. Ik moet kiezen. 

“What if I fall? Oh, but darling, what if you fly?

Na 15 jaar in het onderwijs te hebben gewerkt bij @cbsdeburcht en @cbsdetrieme is het tijd om mijn vleugels uit te slaan. Dankbaar voor alle kansen en ontmoetingen. Hierdoor ben ik geworden wie ik nu ben. En daar ben ik heel blij mee.

Klaar voor de toekomst. Klaar voor een nieuwe vlucht. Wie weet waar mij dat gaat brengen? Ik heb geen idee maar ik ben er klaar voor. 

Met trots kan ik je vertellen dat ik vanaf 1 november fulltime fotograaf ben.