???????????? ???????????? ???????????????????? ???????? ????????

Marije De Boer fotografie newborn baby fotoshoot Friesland

3 kleine stuiterballen vangen mij op zodra ik de woonkamer binnen stap. Spontane knuffels en grote verhalen vliegen mij om de oren. Wat een feest om hier te mogen zijn. Een warmer welkom kun je je niet voorstellen. De laatste happen van de lunch worden gegeten want ze kunnen niet wachten om hun kleine broertje vol trots te laten zien. Waar de 1 rustig aan tafel blijft zitten danst de ander om de wandelwagen heen waar hun kleine broertje rustig ligt te slapen. Al gewent aan alle geluiden in huis. En ook al weet de oudste echt wel dat de baby niet gestoord mag worden toch kan hij het niet laten om te knuffelen, kusjes te geven en zachtjes te kriebelen over de kleine baby haartjes. Want hij is zo lief.

Nadat iedereen schone kleren aan heeft getrokken, alle haren zijn gedaan en de monden schoon zijn gemaakt lopen we naar buiten. Een klein stukje wandelen met de wandelwagen in de achtertuin. En aangezien iedere broer graag de wagen wilt duwen lopen we met liefde het pad in de tuin meerdere keren af. Zo trots als een pauw loopt iedere broer heen en weer. 

Glunderend koppies en een glimlach van oor tot oor. Dit babytje heeft geluk met zulke broers.

Nog even de jongens samen op 1 foto. Bij de oudste op schoot en de anderen ernaast. Zorgzaam en vol liefde kijken de jongens naar hun kleine broertje. Er wordt teder over het haar gestreken en zorgzaam naar hem gekeken. Zodra de baby zachtjes wat geluid maakt hoor ik de lieve woorden die naar hem gesproken worden om hem te troosten. 

Wat heeft dit jongetje een geluk. Geboren worden binnen een warm en liefdevol gezin. 3 broers die je later de wegwijzen, je helpen opstaan als je gevallen bent en samen met jou de wereld willen ontdekken. 

Ik ben benieuwd naar de avonturen die deze 4 musketiers samen mogen gaan beleven. 1 ding weet ik zeker, ze zullen altijd voor elkaar klaar staan. 1 voor allen en allen voor 1.